Mark Curvers | Open VLD Lanaken | Lijstduwer
Gewezen 1ste Schepen Lanaken & Zaakvoerder De Brouwerij
Gewezen Kabinetsmedewerker Vlaams Parlement
Stationsstraat 123 te 3620 Lanaken | Tel 089-258 587
E-mail | Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

dinsdag 5 juni 2012

Euveraal en altied

08/06/2006 - Net terug van een fijne BBQ bij de Bergtappers in Gellik. Goed gegeten, goed gelachen, aangenaam gezelschap,... en dat op een zachte zomeravond in de schaduw van het "Kloester". Meer moet dat niet zijn.

"Politiek is een microbe", wordt gezegd. Deze stelling klopt als een houten been. Sinds januari 2001 bezoek ik samen met enkele fanatieke collega's alle activiteiten in Groot-Lanaken. Per weekend ben ik zo op 5 a 6 plaatsen aanwezig. Gekkenwerk zal u denken... Tja, toch is het nodig en wordt het geapprecieerd. "Deij van de VLD zuuste zuus te euveraal en altied", wordt vaak gezegd. Het verenigingsleven moet meer dan ooit gesteund en gestimuleerd worden.

Even terugduiken in het weekend.
Vrijdag. Samen met Veerle en kids geniet ik van de optocht van vooroorlogse auto's door Lanaken-centrum en het prachtig vuurwerk van Robert Vangelabbeek en Co. Om 23 uur snel naar Will Tura, voor de 23e keer te gast in Veldwezelt. Proficiat fanfare en Taffeleire (tappers van dienst)!

Zaterdag. 's middags twee gouden bruiloften, 's avonds mag ik met de benen onder tafel.
Lieve Winten, mama van Dirk Janssen, wordt 60. Zoals gewend van het Eurotel: alles piccobello in orde. De huis-DJ, een reïncarnatie van White, Presley en Hazes, laat het swingen. Middernacht: Open Air Party Gellik. Meer dan 1000 bezoekers, gezellige boel. Goed idee om ook wat plaatselijke artiesten te laten optreden. Resultaat: een wat ouder publiek en een hogere drankomzet. Goede paaldansers gezien ;-).

Deze morgen, kermis in Rekem. Om 11 uur zijn er al meer dan 200 kermisvierders in de weer. Onze VLD-kandidaten zien en horen (Reckheimer Musikanten) dat het goed is.

Kortom een geslaagd weekend, op naar de volgende activiteit !

Meest recente publicaties van onze mensen